Sobre mi

Marc Puig i Perez
 Em dic Alfred Bosch i Pascual i vaig néixer a Barcelona l’any 1961. Doctor en Història. He estat corresponsal de guerra en zones conflictives com el Pròxim Orient, Sri Lanka, Indoxina, Sud-Àfrica, Centre Amèrica, Europa de l’Est… He col·laborat també als mitjans de comunicació de forma regular, per exemple al Diari de Barcelona, l’Avui, el Temps, El Periódico o Catalunya Ràdio.

Durant molts anys m’he dedicat a la docència universitària. He estat professor en diferents universitats del món: University of Chicago, University of London, University of Ibadan (Nigèria), Hood College (Washington) o la Universitat Pompeu Fabra.

Com a novel·lista sóc autor de diversos llibres, com l’Altes Furtiu, la trilogia de 1714 o Les Set Aromes del Món. En la vessant d’assagista m’he centrat en reflexions sobre la realitat africana, així com en el debat sobre Europa i la societat catalana.
La meva passió és Barcelona, i ara tinc la sort de ser regidor i president del Grup Municipal d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona. Ens ajudes a fer una ciutat més justa i més lliure? Comptem amb tu!

21 respostes a Sobre mi

  1. J Alvarez ha dit:

    jo us dono el meu vot , pero sius plau no ens defraudeu un altre cop,visca catalunya i visca els pobles lliures

    • alfredbosch ha dit:

      Disculpa el retard, ja fa un temps que no entro al blog.
      Mirarem de no decebre’t ni a tu, ni a tots aquells que confien en el projectye, ni tampoc a nosaltres mateixos. De moment penso que no anem malament……

  2. cbu99 ha dit:

    I´m gonna vote you. But there´s a problem: I´m not a spanish citizen. Wanna see Republic of Catalunya in the world´s map soon.
    Many of us could support your cause but we don´t know how we could help.
    Keep on fighting!

  3. Maria Rosa ha dit:

    vaig donar el meu vot i el tornaré a donar, crec en tot el que diu l’Alfred Bosch i nomès ens cal una mica de paciència, doncs ja fa molt de temps que la tenim i un mica més no ve d’aquí. Pert tant hem de seguir lluitant pel nostre país.

  4. Gisela Colell ha dit:

    Acabo de veure l’entrevista amb la TV d’Aljazeera, penjat al portal de Vilaweb, i he descobert el blog. Enhorabona, moltes gràcies, empenta, energia i llum! Jo dóno tot el meu suport.

  5. Emma Miras ha dit:

    Bé vull només felicitar-te per les teves valentes i sàvies intervencions al parlament espanyol. Et puc dir que ets la veu de millions de persones i també l’ánima i el cor…i aixó és molt gran, però segur que ja ho saps. Eternament agraïda.

    • alfredbosch ha dit:

      Arribar als cors i a les ments de la gent és el millor plaer d’algú que es dedica a l’esfera pública. Sobretot quan penses que tens coses substancials a compartir. Merci i fins aviat.

  6. Herr Alfred Bosch,
    sóc espanyol nascut a Barcelona, de pares arribats d’Orihuela (Alicante), emigrat a Alemanya l’any 1968.
    Independència per a Catalunya SÍ, però no només amb 51% de vots. Si sou valents, afrontar un mínim del 66%.
    Jo, entoces seria feliç amb la Independència.
    Jesús Mirete García, Lilienthal

    PS: disculpi per el meu català que no havia après abans de sortir d’Espanya.

    • alfredbosch ha dit:

      No es tracta de valentia, Jesús, sinó de justícia. No seria just que els que volen romandre a Espanya perdessin amb un 35% escàs dels vots, però en canvi guanyessin la partida.

  7. Juanjo Mor ha dit:

    Sr. Bosch, em complau immensament trobar una persona com vosté al front d’una organització política ambiciosa per fer canviar les coses. Només espero que la toxicitat dins els seus cercles habituals no afectin unes idees tant clares com les que entenc dels seus plantejaments.
    Ànims i endavant!

  8. Josefina Estremera ha dit:

    El meu marit va morir d’un infart el 17 de juliol passat. Dins les seves coses, vaig trobar un llibre que em tenia preparat per regal de Nadal perquè sempre comprava els regals amb molta antel.lació: “1714. Set de Rei”. Ja he començat a llegir-lo amb molta tristesa però també amb molt d’amor.

  9. Eldr ha dit:

    Felicitacions per el teu treball. Has considerat la traduccio al angles de les vostres intervencions al congress? La difusio per YouTube podria ser molt effectiva per a guanyar la opinio publica internacional… especialment l’assumpte dels toros.

  10. ernest solé ha dit:

    Et felicito per la teva intervenció a Intereconomia. Malgrat desqualificacions i insults, vas respondre sempre amb calma i raonaments. Va ser divertit veure les cares que se’ls quedaven. Crec que és important ressaltar-los a cada moment, entre d’altres coses, que parlar català NO ÉS DE MALA EDUCACIÓ.

  11. Jordi Bonet Cirera ha dit:

    Moltes gracies per posar un xic de llum on molta gent nomes vol posar fum desde la visio d’ un ciuteda anonim anim i salut!!!!

  12. Judith Montiel ha dit:

    Moltes gràcies senyor Bosch! vostè te coratge, maduresa democràtica i un nivell al que els polítics espanyols no estan acostumats, per això deu resultar tan feixuga la seva lluita. Molts ànims per vostè i els seus companys! .Estem amb vosaltres! J.M. Rotterdam.

  13. carles alcacer ha dit:

    Un dels polítics més inteligents que tenim. Gràcies, Alfred. Llàstima tanta desunió en el sobiranisme, per què no anem tots junts el 27-S? No ho entenc. Bé. Ara em de mirar cap endavant. Entre tots ho aconseguirem!

Deixa un comentari